Ämyrin bändirekisteri

Ämyrin bändirekisteri on rekisteri, josta löydät genreltään monenlaisia bändejä ja artisteja läheltä ja vähän kauempaakin. Ämyri ei hoida keikkamyyntiä rekisterissä oleville, vaan yhteystiedot löytyvät kunkin bändin kohdalta.

Aino & Hajonneet

Aino & Hajonneet on energistä ja melodista punkrockia/powerpopia tarjoileva yhtye, jonka musiikissa kuuluu kaikuja niin suomirockin uuden aallon vaikuttajista (esim. Ratsia, Pelle Miljoona, Problems…) kuin pykälän tuoreemmistakin kitarabändeistä (Tehosekoitin, Lasten Hautausmaa..)

Yhtye on perustettu keväällä 2020 ja se kerkesi julkaisemaan yhden musavideon, ”Hullui unelmii ”, joka sai todella hyvää vastakaikua:
https://youtu.be/WeOxBm7Fn0g

Yhteystiedot
ainojahajonneet@gmail.com
marie@hammerman.fi
Facebook: http://www.facebook.com/ainojahajonneet
Instagram: @ainojahajonneet

Aino & Hajonneet

Anni Luoma

Anni Luoma on lapualainen laulaja ja lauluntekijä, jonka musiikki on iskelmällistä poppia soul-vivahteella. Luoma on julkaissut vuonna 2022 kaksi kappaletta suoratoistopalveluihin ja ne ovat saaneet paikan Spotifyn kuratoimalla listalla ja myös jonkin verran radiosoittoa. Kappaleet kertovat parisuhteesta, ihmisenä kasvamisesta ja jaksamisesta. ”Teemoja nelikymppisille”. Luoma esiintyy mielellään erilaisissa tilaisuuksissa piano+nainen -kokoonpanolla.

Yhteystiedot
musaope.anniluoma@gmail.com

Instagram
https://www.instagram.com/anniluoma_artisti/

Anni Luoma

Bilejuna

Kuuden miehen muodostama ammattitason bilebändi vie Sinut raiteillaan unohtumattomalle aikamatkalle musiikin eri vuosikymmenille. Bilejuna takaa vuosien keikkakokemuksella unohtumattoman elämyksen jokaiselle kyytiin astuvalle!

Tässä junassa ei makuuvaunuja tarvita, sillä koko matkan ajaksi on luvassa kaikkien aikojen parhaita poimintoja rokista räppiin ja diskosta poppiin. Bändin valtteja ovat nuorekas, itsevarma ja energinen show, tarttuvat potpurit, soittajien piinkova ammattitaito sekä palava intohimo musiikkiin. Tästä junasta et halua myöhästyä!

Hyppää Bilejunan matkaan, niin laitetaan yhdessä bileet päälle!

Yhteystiedot
bilejuna@gmail.com
Nettisivut:
www.bilejuna.fi

Bilejuna

Bloodride

Homman nimi on vanhan koulun thrash metal. Nopeaa, rujoa ja siloittemattomuudessaan taidokasta.
Vanhat kehäketut tietävät miten homma hoidetaan.
Perustettu vuonna 2000, takana neljä albumia ja runsaasti keikkoja Suomessa ja ympäri Eurooppaa.
Nykyinen levy-yhtiö Great Dane Records (Ranska).

Nettisivut:
http://bloodride.com/

Facebook: https://www.facebook.com/bloodride
Instagram: https://www.instagram.com/bloodride666/

Bloodride

Tanssiorkesteri Cembalo

Cembalo-yhtye on monipuolinen ja tyylitajuinen pitkän linjan muusikoista koostuva orkesteri. Yhtyeemme tarjoaa ikivihreää sekä uudempaa tanssimusiikkia tuoreilla sovituksilla ja korvaa miellyttävällä äänitekniikalla. Esittämämme musiikki sopii niin tanssilavoille, yritysjuhliin kuin häihin ja yksityistilaisuuksiin.

Yhtyeemme koostuu seuraavista jäsenista:
Arto Ala-Vannesluoma – basso
Jaakko Kärki – koskettimet
Kristian Sironen – kitara
Mikko Mäkiranta – rummut
Teuvo Viitasaari – laulu

Yhteystiedot
woimahunaja@gmail.com

Tanssiorkesteri Cembalo

Distant Horizon

Distant Horizon on Lapualla 2015 perustettu nelihenkinen progressiivisen instrumentaalimusiikin bändi, joka pyrkii yhdistämään musiikissaan monimutkaiset sävellykset tekniseen osaamiseen unohtamatta lähestyttäviä melodioita ja musikaalisia teemoja.

Bändin musiikki sisältää elementtejä niin klassisesta musiikista kuin jazz- ja metallimusiikista, ja soundillisesti siitä löytyy yhtymäkohtia niin bändien kuten Arch Echo ja Intervals kuin Allan Holdsworthin kanssa. Vaikka vaikutteet ovat vahvasti läsnä, tärkeintä muusikoille on kuitenkin kuulostaa itseltään.

Julkaistuaan Laniakea -debyytti-EP:n vuonna 2017, bändi on lisännyt moderneja metallisävyjä musiikkiinsa säilyttäen silti old-school proge-juurensa. Viimeisin albumi Skywatcher on harppaus eteenpäin musiikillisesti tiheiden sävellysten, jazz-fuusiosävyjen ja instrumentaalisten sävelmaailmojen kanssa.

Jäsenet:
Joona Lehto – Kitara
Jere Lehto – Basso
Jesse Lehto – Rummut
Matias Källi – Koskettimet

Yhteystiedot:
distanthorizonband@gmail.com

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6aftcnRTBxAX1podnygBD4?si=9PhH8rkGSniriiIPK3JEEw
Instagram: https://instagram.com/officialdistanthorizon?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Bandcamp: https://distanthorizon.bandcamp.com/releases
Facebook: https://www.facebook.com/distanthorizonband

Distant Horizon

Her Alone

Her Alone on Joensuulainen metalliyhtye, jonka ohjelmistossa raikavat tällä hetkellä mm. Nightwishin, Amorphisin, HIM:in, Stratovariuksen ja Evanescencen kuuloaistia hivelevät kappaleet. Yhtyeen agendaan kuuluvat tulevaisuudessa myös omat sävellykset. Genreltään Her Alone tulee edustamaan vahviten sinfonista metallia, vaikka nykyiseltä settilistaltamme löytyy paljon muutakin.

Yhteystiedot
heraloneofficial@gmail.com
Kotisivu: https://heraloneofficial.blogspot.com/
Facebook: https://www.facebook.com/HerAloneOfficial/
Instagram: https://www.instagram.com/heraloneofficial/?hl=fi

Her Alone

The Hillo

The Hillo on coverbändi Etelä-Pohjanmaalta. Olemme soittaneet vuodesta 2009 asti. Teemme keikkaa niin yksityistilaisuuksissa, kuin julkisilla keikoillakin. Meiltä voi tilata myös LiveStream -keikkoja. Bändin ohjelmisto on poppia, rockia, discoa, hardrockia suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi laulettuna. Tutustu tarkemmin somessa ja sivuillamme.

Yhteystiedot:
0400868753
keikat@thehillo.fi
Kotisivu: http://www.thehillo.fi/
Instagram: https://www.instagram.com/thehilloband/
Facebook: https://www.facebook.com/thehillo

The Hillo

Kauko & Kyläpändi

Lyömäsoitintaiteilija Kauko Latosaari keräsi ympärilleen liudan muusikoita ja näin sai alkunsa Kyläpändi niminen viihdytysjoukko. Kauko ystävineen viihdyttää vaativaakin yleisöä tutuista suomen- ja englanninkielisistä hiteistä koostuvalla monipuolisella ohjelmistollaan. Perus keikkapaikkojen lisäksi erilaiset firma-, hää- ja synttärijuhlat hoidellaan ammattimaisin ottein.

Bändin soittajat:
Tapsa Tuomaala – Laulu, kitara
Erno Paananen – Kitara, laulu
Jukka Rantala – Basso, laulu
Kauko Latosaari – Lyömäsoittimet

Yhteystiedot:
jani@mp-viihde.net

Youtube: https://youtu.be/oChxHm8nMdY

Kauko & Kyläpändi

Lamentarium

Lamentarium soittaa melodista metallia, jossa ajoittain kuuluu myös vivahteita doom metallista. Bändin lyriikat käsittelee elämisen haasteita niin henkisellä kuin fyysisellä puolella, kuolemaa unohtamatta. Ihmisten pelot ja nykyinen maailman meno on vahvasti edustettuina lyriikoiden teemoissa.

Yhteystiedot
lamentariumi@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Lamentarium
Twitter: https://twitter.com/bandlamentarium 
Instagram: https://www.instagram.com/lamentarium/

Lamentarium

Nappi Hitit Cover Band

Rockhenkinen bilebändi, Kirkasta Portion Boyssiin ja kaikkia siltä väliltä! Mökötetään takahuonees, juhlitaan lavalla, ei jatkoja – liian vanhoja!

Yhteystiedot:
044 3263287
040 5267056

Nappi Hitit Cover Band

The Niskalenkki Band

The Niskalenkki Band soittaa heavycovereita 80-luvulta.

Yhteystiedot
band@niskalenkki.fi

Facebook: https://facebook.com/TheNiskalenkkiBand/
Youtube: https://youtube.com/channel/UCCO5CQIW1xstL8T6pK0KW8g

The Niskalenkki Band

Randy Royal Machine

Randy Royal Machine on raskaasti rockaava bändi Tampereelta, Suomesta. Monikansallinen kvartetti (Suomi, Ruotsi, Venäjä) ponnistaa vaihtelevista musiikkillisista taustoista, mutta juuri erilaisuudesta on tullutkin yksi heidän vahvuutensa. Vaikutteiden ulottuessa 80-luvun rockista ja punkista aina moderniin metalliin he onnistuvat hämmentämään keitoksesta modernin makuista ja energistä ja tiukasti groovaavaa fiilisrockia. Randy Royal Machine is ready to rock your ass off!

Marcus: Laulu 
Janze: Kitara, taustalaulu 
Dimmu: Basso, karjahtelu 
Jens: Rummut 

Yhteystiedot
+358 405266570
randyroyalmachine@gmail.com 

Facebook: https://www.facebook.com/randyroyalmachine/
Instagram: https://www.instagram.com/randyroyalmachine/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7rRD07cO3qhns4NAbTEOeS 
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjw9MMsSEPigBVZNsdnZKlA

Randy Royal Machine

Sami Ontermaa

Sami Ontermaa on nykyisin Lapualla asuva, karismaattisen raspivivahteella varustetun lauluäänen omaava Artisti, Muusikko (laulaja, lauluntekijä, rumpali). Ennen vuonna 2017 alkanutta soolouransa Sami toimi musiikin parissa pääasiassa rumpalina eri artisteilla ja yhtyeillä niin keikoilla, kuin studioissakin.

Syksyllä 2021 Sami solmi Levytys-sopimuksen Ässä Recordsin kanssa ja yhteistyön myötä ensimmäinen single Me Ollaan Me -single julkaistiin 18.02.2022. Toinen single Sielujen Sinfoniaa -julkaistiin 17.06.2022.

Keikoillaan Sami liikkuu mm. Trubana, Duona ja yhtyeensä kanssa.

Sosiaalinen media:
Facebook, Instagram, YouTube: @samiontermaaofficial

Spotify-sivu

Levy-yhtiö: Ässä Records.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Heta Hyttinen Ginger Vine Management & PR
040 581 7575
heta.hyttinen@gingervine.com
www.gingervine.com

Sami Ontermaa

Soundwave Explosion

Soundwave Explosion on 20-25-vuotiaista seinäjokelais-tamperelais-nuorista koostuva rockbändi, jonka ytimessä on sopiva määrä apokalyptistä teatraalisuutta, asennetta ja tekemisen meininkiä! Bändi on alunperin luotu Rock Camp RY.n kautta, joka vei Soundwaven ekalle keikalleen Rockfestiin vuonna 2019. Tämän jälkeen Soundwave on irtaantunut itsenäiseksi bändiksi, joka tekee omaa musiikkia ja keikkailee mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon, mutta tekee mieluusti yhteistyötä erilaisten yhdistyksien ja järjestäjien kanssa.
 
Tärkeintä bändille on musiikissa on päästä rockin ytimeen ja luoda sitä nykypäivänä ilman ihmeellisempiä kikkoja, koska bändi tarvitsee vain raakaa rockin voimaa! Ensimmäinen sinkku SCREAM AND SHOUT! julkaistiin 2020 ja tänä keväänä ja kesänä on luvassa neljän uuden biisin julkaisu. Omaa musiikkia Soundwavelle on kertynyt albumillisen verran ja koko ajan syntyy uutta. Keikkasetit kootaan aina järjestäjän toiveiden mukaan ja sopivan pituiseksi, sillä sekaan saa aina ujutettua myös muutaman ikonisen coverin.
Soundwave Explosion on livenä parhaimmillaan räjähtävyytensä ja asenteensa takia, jonka takia lupaamme, ettemme jätä teitä kylmäksi.

Yhteystiedot
soundwaveexplosion@gmail.com

Linkkejä:

Linkin taakse piilotettu keikkakooste: https://youtu.be/CO5Ssp6DLKU
Spotify: https://open.spotify.com/track/6VWQJEX74kuOwn2VDfSjYi 
YouTube: https://youtu.be/HzgiBEAKYos 
Instagram: https://www.instagram.com/soundwaveexplosion/ 
Facebook: https://www.facebook.com/SoundwaveExplosion 

Soundwave Explosion

The South Bottom Landers

The South Bottom Landers on vuonna 2018 perustettu Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva yhtye, joka yhdistää musiikissaan rokkia, heviä ja kansanmusiikkia pohjalaisen mentaliteetin sekä huumorin kanssa. Musiikillisia vaikutteita on haettu sieltä ja täältä niin 70-luvun rockista kuin humpastakin, eikä genrerajojen ylittämistä kaihdeta. Ytimekkäästi ilmaistuna musiikkia voisi kutsua folk rockiksi. Kappaleissa käsitellään kaikkea maalaisromantiikasta pohjalaisiin stereotypioihin kuten myös elämää ylipäätään.

Englanninkielisestä nimestä huolimatta sanoitukset ovat suomeksi ja niihin on haettu kansanmusiikkivivahteita pohjanmaan murteen avulla. Bändin ensimmäinen omakustanne EP ”Heikki-Jussin vaiherikas elämäkerta” julkaistiin digitaalisena 16.4.2020 ja se löytyy niin Spotifystä kuin YouTubestakin.

Juha Kuivaniemi – Laulu ja akustinen kitara
Vesa Haapanen – Sähkökitara
Janne Ala-Louvesniemi – Basso
Hannu Mäkinen – Rummut
Tiina Kurhela – Koskettimet

Yhteystiedot
tsblband@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/tsblband
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6BNjQthtvY6lcXa5gHSGOz
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCSxf3Prm6IyqJHavhuKUd7g

The South Bottom Landers

Standing Crew

What started as a two man therapy project soon developed into 5 Finish guys trying to maintain Rock’n’Roll clichés, mainly songs that tell us how to get to dealing with the opposite sex, or in their case, how in spite of attempts is reached there off. Grab a beer crank it up and loose yourself into some kick ass 80’s and 90’s style Punk and Hard Rock!

Yhteystiedot
0445899370
standingcrewtheband@gmail.com

Nettisivut:
https://standingcrewtheband.weebly.com/

Standing Crew

Too Sophisticated

Too Sophisticated on seinäjokelainen 1990-luvun alkupuolella perustettu glam-, hard- ja street rock -yhtye. Sen perustivat Raise, Juffe ja Mike DeLight. Aluksi Mike soitti bassoa, mutta pian basson varteen tuli Viki Rock ja Mike siirtyi soittamaan kitaraa Raisen kanssa. Juffe soitti rumpuja. Sopivien soittajien löytymisen jälkeen yhtye yritti löytää kokoonpanoon laulajaa. Usean kokelaan jälkeen yhtyeen laulajaksi löytyi Sativa Sunrise ja Too Sophisticatedin kokoonpano oli valmis. 90-luvun puolivälissä Juffea tuurasi hetken aikaa rummuissa Kossu ja Juffen erottua bändistä 2016, rumpuihin tuli jälleen Kossu. Kossu erosi bändistä 2018 ja rumpuihin tuli 2019 Remmu.

Too Sophisticatedilta on ilmestynyt muutama äänite, mutta pitkäsoittoa bändi ei ole vielä julkaissut. Tosin asiaan on tulossa muutos. Too Sophisticated on vuoden verran äänitellyt materiaalia uudelle levylle ja levy ilmestyy kunhan on ilmestyäkseen. Itse asiassa levyn olisi pitänyt ilmestyä jo viime vuoden kesällä, mutta laulajan äänen menetyksen ja koronan aiheuttamien viivästysten takia suunnitelmia on jouduttu laittamaan uusiksi.

Keikkakokemusta Too Sophisticatedilta löytyy reilun 500 keikan verran ympäri Suomea. Too Sophisticated pitääkin itseään ennen kaikkea livebändinä, joka nauttii keikoilla soittamisesta, mikä toivottavasti välittyy yleisöönkin asti.

Jäsenet:
Sativa Sunrise (laulu)
Raise (kitara)
Mike Delight (kitara)
Viki Rock (basso)
Remmu (rummut)

Yhteystiedot
toosophisticated@hotmail.com

Facebook:
https://www.facebook.com/groups/57457836664 

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/0g55pvoM9LpRpdhRyuPY0X 

Too Sophisticated

Valakia Duo

VALAKIA duo on kesällä 2018 perustettu akustinen coverduo kokoonpano.

Tuomas Lahdenperä -laulu
Waltteri Latva-Somppi -kitara

Yhteystiedot
valakiaduo@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/valakiaduo
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2ibGpw56zKksTR4vJiweeB?si=DHQ-dzboRWaGPruOulklgA

Valakia Duo

Voutsa

Voutsan tarina alkaa jo alakoulusta. Nimen keksi opettaja, sillä luokalla oli kaksi  Mikkoa.  

Huutolaulua aloin läpällä harjoittaa 2010 Melissa Crossin Zen Of Screaming  DVD:n tuella. Ensimmäiset julkiset äännähdykset syttyivät samaisena vuonna  ruotsalaisen In Mourningin yleisössä Firebox Metal Festillä Rytmikorjaamolla –  kännissä.  

Vuosien varrella omia kokoonpanoja on tullut ja mennyt. Viimeisimpänä  vakavasti otettavana mainittakoon ruotsalainen death metal pumppu Volturyon,  johon liityin 2017. Omalla nimellä aloimme tehdä cover-videoita YouTubeen, tuottajan ja lapsuuden  toverin Atte Pohjosen kanssa ihan omaksi iloksemme 2016. Ensimmäisenä tähän  raiskausmetsään eksyi Stigin hitti Niks ja Naks. 

Yhteystiedot
voutsa92@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Voutsa92/

Voutsa

Who Stole the Lipstick

Who Stole The Lipstick keikkailee esittäen pääosin laulaja 1Tipen soolotuotantoa, mutta bändi tekee myös parhaillaan omaa musiikkia. Bändin debyyttisingle Who Stole The Lipstick on Christmas Eve julkaistiin joulun alla 2022.

1Tipe on seinäjokinen nuori rock-artisti, joka tekee genrerajoja rikkovaa rock-musiikkia. Musiikista on löydettävissä rockin lisäksi räppiä, poppia sekä punkia. Artisti suunnittelee parhaillaan seuraavaa albumia, mutta edellinen albumi kulkee keikoilla niin setissä kuin CD:nä. Räiskyvänä persoonana sekä psykedeelisenä lavaesiintyjänä nähty 1Tipe esiintyy rakastaen musiikkia. 

Who Stole The Lipstick on energinen kokoonpano, joka välittää keikoillaan samoja tunteita, joita 1Tipe on kappaleisiinsa taltioinut. Psykedeelisistä ja vauhdikkaista, mutta myös herkistä, esiintymisistä tunnettu Lipstick antaa lavalla kaikkensa. Esiintymisen jälkeen yleisölle ei jää epäselväksi ketkä lavalla nähtiin. Asennetta puhkuva yhtye keikkailee ahkerasti ja onkin onnistunut saamaan liveyleisön hurmioon! 

Who Stole The Lipstick: 
Laulu, kitara: 1Tipe, Tiitus Ahokas
Kitara, taustalaulu: Jules Ahokas
Koskettimet, taustalaulu: Nelly Lehtonen
Basso, taustalaulu: Pete
Rummut, laulu: Ukko Vuorela

Yhteystiedot
tiitus.ahokas27@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/1tipe
Instagram: https://www.instagram.com/tipe888/
Spotify: https://open.spotify.com/album/0FZppmz7v9vaMdYF8KakNM?si=YVQXkWOiR3GLfhFqKABkKw

Who Stole the Lipstick

Ämyri Houseband

Elämän musiikin yhdistyksen oma houseband tarjoilee akustisia coverhittejä laidasta laitaan! Rennon letkeä meininki sopii juhlaan kuin juhlaan.

Cajon: Tomi Annala
Kitara: Feetu Haavisto
Basso: Ville Mäkiranta
Laulu: Samuel Pöntinen

Yhteystiedot
amyriyhdistys@gmail.com

Ämyri Houseband